logo
fixed-wp
whatsapp direct

+3176 5991000

loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Chameleon folie laten aanbrengen op uw voorruit

Als u op zoek bent naar een echt unieke uitstraling is het tinten van uw auto voorruit met kameleon folie precies waar u naar op zoek bent bij Glass tinting. Zoals de naam al doet vermoeden zorgt deze raamfolie ervoor dat uw voorruit licht verandert van kleur afhankelijk van de invalshoek en hoe de zon er op staat. Wij hebben deze folie standaard in de kleuren blauw en rood, maar er is op aanvraag ook keuze uit andere kleuren. Vraag een offerte aan of vul onze tintkiezer in en ontdek de beste optie voor uw auto.
 

Laat Glass Tinting uw chameleon folie aanbrengen

Bij het kiezen van Glass Tinting voor het aanbrengen van uw chameleon raamfolie, ofwel kameleon folie, kiest u voor de beste kwaliteit. Maak via onze website een afspraak, en wij zorgen ervoor dat de chameleon folie perfect wat geplaatst op uw ruit. Dit kan op uw voorruit, maar ook op uw andere ruiten, zodat uw auto mooi van kleur is bij verschillende invalshoeken, en het helpt tegen inkijk. De chameleon folie bij Glass Tinting mag op de meeste voorruiten van auto’s worden aangebracht en voldoet aan de wetgeving.

 

Wat is chameleon folie?

Chameleon geeft de autoruit een speciaal effect. Deze speciale folie zorgt ervoor dat de kleur van de folie veranderd wanneer u er langsloopt. Vanuit verschillende perspectieven kan de autoruit er dus anders uitzien. Bovendien geeft dit een blinderend effect, terwijl u van binnenuit goed zicht blijft behouden. De folie laat 65 tot 85% licht door en weerkaatst 80% van de warmte; deze is speciaal ontworpen voor voorruiten en wordt geleverd inclusief certificaat en meting.

 

 

Onze raamfolies voor auto's

Chameleon folie is niet de enige optie die we bieden; voor klanten die geïnteresseerd zijn in veiligheid en beveiliging, bieden we ook inbraakwerende autoraamfolie. Deze optie verhoogt de veiligheid van uw voertuig door het voor inbrekers moeilijker te maken om door de ruiten in te breken. Daarnaast bieden we ook zonwerende autoraamfolie, die de UV-straling met 99% kunnen verminderen en de warmte-instraling met 70%. Uiteraard zijn onze chameleon folies ook zonwerend en inbraakwerend.

 

Form Left Background Image

Waarom Glass Tinting Nederland?

  • 30 jaar ervaring
  • Demontage portierruiten
  • Dot-matrix behandeling
  • Stofvrij tinten
  • Gratis vervangend vervoer
  • Certificaat
  • Tinten binnen 1 dag
  • 10 jaar garantie

Plan online je afspraak!

Heb je nog twijfels over welk raamfolie bij jouw auto past?

Gebruik onze tintkiezer!
Bel ons op 076 5991000  (Breda)
Bel ons op 073 689 65 22  (Den Bosch)

Volg ons op Instagram
@glasstintingnederland

Morgen Internet - Zorgeloos website