logo
fixed-wp
whatsapp direct

+3176 5991000

loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Inkijkwerende raamfolie laten aanbrengen

Privacy in uw woon- of werkplek is belangrijk. Of het nu gaat om een kantoor waar zonder afleiding gewerkt moet kunnen worden, een huis waar de voorbijgangers niet zomaar binnen mogen kijken of een werkplek waar wel graag naar buiten gekeken wordt, maar liever niet andersom. Glass tinting Nederland heeft verschillende opties als het gaat om inkijkwerende raamfolies. Bij een aanvraag zullen wij uw probleem in kaart brengen en een passend advies geven.

 

Inkijkwerende of anti-inkijk raamfolie, hoe zit dat?

Mooie glaspartijen worden natuurlijk niet voor niets geplaatst. Ze geven een natuurlijke lichtinval en een mooie open uitstraling. Als er door deze glaspartijen toch ongewenste inkijk ontstaat, is het natuurlijk niet de bedoeling om die fijne eigenschappen te verliezen. Raamfolie laten plaatsen is daarom de perfecte oplossing. Inkijk kan op 3 manieren worden geweerd, met elk hun unieke eigenschappen.

 

Etched-glass raamfolie

Deze folie bootst het effect van geëtst glas na, ook wel melkglas genoemd. Dit geeft een matte uitstraling aan uw glas. Het zorgt ervoor dat de doorkijk zowel van binnen als van buiten geweerd wordt, maar laat toch nogal het gewenste licht door. In veel gevallen wordt deze privacy raamfolie deels over de ruit gemonteerd. Zo behoudt u de gewenste doorkijk in uw pand. Etched-glass folie is er ook in veel verschillende motieven en patronen. De perfecte oplossing om privacy en rust te creëren in uw kantoor of vergaderruimte.

 

Spiegelende raamfolie

Onze spiegelfolie is er in veel verschillende varianten en gradaties. Zo kunt u zelf bepalen hoeveel inkijk er geweerd wordt en wat de folie doet met de uitstraling van uw pand. De meest gewaardeerde eigenschap van deze folie is dat er overdag nog wel naar buiten gekeken kan worden, maar niet of minder naar binnen. Een mooie bijkomstigheid van deze inkijkwerende raamfolie is dat hij altijd gepaard gaat met een goede warmtewerende coating.

 

Verduisterende raamfolie

Verduisterende raamfolies worden vaak gebruikt om tussenwanden of glazen deuren een donkere tint te geven. Buiten de inkijk werende eigenschap geeft deze anti-inkijk raamfolie een chique uitstraling aan uw glaspartij. Ook deze folie heeft een warmtewerende coating.

 

Form Left Background Image

Waarom kiezen voor glasfolie?

  • Zonwering (houdt hinderlijk zonlicht en warmte buiten)
  • Inkijkwering (creëert privacy en rust)
  • Uitstraling
  • Veiligheid

Plan online je afspraak!

Heb je nog twijfels over welk raamfolie bij jouw gebouw past?

Bel ons op 076 5991000  (Breda)
Bel ons op 073 689 65 22  (Den Bosch)

Volg ons op Instagram
@glasstinting

Morgen Internet - Zorgeloos website