logo

Zonwering auto

De zon zorgt, zowel in de winter als in de zomer, voor een hinderlijke straling en schittering in de auto. Zonwering in uw auto door middel van raamfolie vergroot het comfort dan ook enorm. Door dit soort zonnefolie voor de auto is de verkleuring van uw spullen en bekleding ook verleden tijd. Elke zonwerende folie voor de auto beschikt namelijk over een UV-filter van 99%.

Eén van de grote voordelen van zonwering in uw auto door middel van raamfolie is warmtewering. Deze kan al snel oplopen tot 60%. Hierdoor hoeft de airco niet op volle toeren te werken en wordt het verbruik van uw auto verlaagd.

Daarnaast vermindert deze zonnefolie in uw auto de stralingswarmte aanzienlijk en is het voor u en uw kinderen achterin een stuk prettiger reizen. Er wordt tegenwoordig ook vaak reclame gemaakt voor zonwering in de auto maar dan met voorzetschermen of plexiglas met zonnefolie speciaal voor de auto. Deze lijken vaak een oplossing totdat de ruiten opengaan. Een werkelijke zonwering heeft deze ook niet voor de auto omdat het alleen de schittering verminderd. Kies dus verstandig en ga voor een echte zonwerende folie in de auto!

Zon- en warmtewerende raamfolie

Een zonwerende raamfolie is vaak een donkere raamfolie met zeer hoge warmtewerende eigenschappen. Schittering in combinatie met warmte kan het vaak onprettig maken achter het glas. Bij keus van de juiste warmtewerende folie met een lage lichtdoorlating kunt u weer prettig werken met het behoud van het zicht naar buiten. De stralingswarmte kan met maar liefst 82% worden tegen gegaan. Houd er wel rekening mee dat niet zo maar elke zonwerende raamfolie op de ruit gemonteerd kan worden en vraag altijd om advies.

Het verschil tussen een warmtewerende folie en een zonwerende raamfolie is dat deze nagenoeg onzichtbaar kunnen zijn. Veel panden bestaan tegenwoordig uit een hoop glas en kunnen de temperatuur maar moeilijk onder controle houden. Een warmtewerende folie is dan de oplossing voor klimaatbeheersing. In tegenstelling tot een zonwerende raamfolie verandert deze de uitstraling van het glas ook nauwelijks.

De voordelen

Meer comfort

Langere levensduur interieur

Minder last van schittering

Energie besparend

Meer privacy

Veiliger

Keuze uit meerdere gradaties

Altijd wettelijk toegestaan

Inbraak werend

Unieke uitstraling


Afspraak maken of offerte aanvragen?

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Mocht u nog aanvullende vragen hebben kunt u natuurlijk ook gewoon even bellen. we staan u graag te woord.

Glass Tinting Nederland
Minervum 7400
4817 ZG Breda

info@glasstinting.nl

076 - 599 10 00

Vul uw gegevens in

Twijfel je nog?

Bel ons gerust even op!

We staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden. U kunt ook terecht bij onze tintkiezer om een keuze te maken.