COMFORT & PRIVACY

VOOR U, EN UW KLANTEN

PARTICULIER

U BENT WELKOM 

Glass Tinting Nederland is het adres voor het tinten van uw glas. Een klantvriendelijke omgeving in combinatie met advies van vakmensen zorgt ervoor dat u uw auto met een gerust gevoel achterlaat. Om u een betere indruk te geven van het werk dat wij doen, kunt u altijd even in onze gallerie kijken. Op social media zoals Facebook zijn wij ook actief en geeft een nog recenter beeld van wat wij doen. Mooie foto's van auto's die door ons onder handen zijn genomen tot leuke acties waarbij je van alles kan winnen! De gelukkig winnares van de laatste actie is...   Bianca Kortman. Van harte gefeliciteerd. Wij zien je graag verschijnen op onze vestiging om jouw prijs in ontvangst te nemen.

ZAKELIJK

U BENT WELKOM

Glass Tinting Nederland werd een feit in 1999 en sindsdien is het tinten van autoruiten een begrip geworden. Op het gebied van Automotive werkt Glass Tinting Nederland al jarenlang nauw samen met grote autodealers door heel Noord-Brabant. Na een flinke stroomversnelling waarin het bedrijf verkeerde, kwam niet veel langer daarna de eerste aanvraag binnen voor een kantoorpand.

Glass Tinting Nederland is inmiddels uitgegroeid tot een gespecialiseerd bedrijf in glasfolie gericht op auto’s, bedrijfswagens, boten, bedrijfspanden en woningen

SINDS

1900

GEBOUWEN PER JAAR

0+

AUTO’S PER JAAR

400+

TEVREDENHEID

0%