logo

Uitstraling

Uit esthetisch oogpunt laten de meeste mensen de autoruiten blinderen. Er zijn genoeg bedrijven die ook maar autoramen gaan blinderen als bijzaak. Helaas krijgen wij hier ook vaak genoeg de tegenvallende resultaten van te zien. Wij zijn al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het monteren van raamfolies op autoruiten. Als u dus kiest voor meer uitstraling creëren door autoruiten blinderen, bent u bij ons aan het juiste adres voor vakwerk en professioneel advies.

De installatie van raamfolies op autoruiten vergt vakmanschap en kwaliteitsproducten. Als de tint hier erg donker van wordt en men spreekt over autoruiten blinderen, worden de oneffenheden ook beter zichtbaar. De dotmatrix van de vaste ruiten zijn dan zichtbaar als een witte rand rondom. De nabehandeling die wij hier op uitvoeren maakt deze nagenoeg onzichtbaar. Veel bedrijven die zich ook gespecialiseerd noemen in het autoramen blinderen, laten deze vaak ongemoeid.

Bespaar

Wanneer uw bedrijf is voorzien van airconditioning, dan zult u merken dat na montage van glasfolie met zonwerende eigenschappen, de energiekosten aanzienlijk worden verminderd op de lange termijn. Uw ramen houden namelijk veel warmte en straling tegen, waardoor de ramen beter zijn geïsoleerd.

Ook isoleert onze glasfolie zeer goed. Glass Tinting Nederland geeft minimaal 3 jaar garantie voor montage aan de buitenzijde en minimaal 5 jaar garantie voor montage aan de binnenzijde.

De voordelen

Meer comfort

Langere levensduur interieur

Minder last van schittering

Energie besparend

Meer privacy

Veiliger

Keuze uit meerdere gradaties

Altijd wettelijk toegestaan

Inbraak werend

Unieke uitstraling


Afspraak maken of offerte aanvragen?

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Mocht u nog aanvullende vragen hebben kunt u natuurlijk ook gewoon even bellen. we staan u graag te woord.

Glass Tinting Nederland
Minervum 7400
4817 ZG Breda

info@glasstinting.nl

076 - 599 10 00

Vul uw gegevens in

Twijfel je nog?

Bel ons gerust even op!

We staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden. U kunt ook terecht bij onze tintkiezer om een keuze te maken.