logo

Inkijkwerende raamfolie

Bedrijfswagens maar ook zeker personenwagens zijn vaak een etalage voor dieven. Als u kiest voor een inkijkwerende raamfolie of een privacy folie voor uw auto, liggen in ieder geval de waardevolle spullen niet direct in het zicht. De glasheldere doorkijk van binnen naar buiten blijft daarentegen wel gewaarborgd. Privacy folie voor de auto wordt vaak gebruikt bij (belangrijk) personenvervoer. Voor de klant is het dan vaak van belang dat hij/zij rustig kan werken of juist niet in het zicht zit.

Welke raamfolie is nu het beste voor uw auto of bedrijfswagen? Een inkijkwerende raamfolie of privacy folie voor de auto gaat al snel richting een 20% lichtdoorlatend of nog minder. Uiteraard staat ons team klaar om samen met u de juist raamfolie te kiezen.

Inkijkwering - privacy folie

Net als bij personenwagens kunt u de inkijk in uw bedrijfspand of woning verminderen door middel van het monteren van een privacy folie op uw raam. Anti inkijk folie of privacy folie heb je in vele soorten; van compleet dicht, folies waar uitlsuitend licht doorheen komt, tot raamfolies waar je aan 1 zijde nog wel door kunt kijken. Mensen vergeten vaak met raamfolies waar je aan 1 zijde nog wel doorheen kunt kijken, er altijd naar de kant kan worden gekeken waar het meeste licht is. Met andere woorden als men 's avonds het licht aan zet, kan er vanuit buiten wel naar binnen worden gekeken.

De meeste mensen die op zoek zijn naar een privacy folie of anti inkijk folie komen vaak in eerste instantie bij andere oplossingen terecht. Schermen, beplating, rolgordijnen zijn de eerste opties waar men aan denkt. Een privacy folie voor uw raam scheelt aanzienlijk in de kosten en veelal behaalt u nog betere resultaten. Vraag via ons contactformulier om meer informatie.

De voordelen

Meer comfort

Langere levensduur interieur

Minder last van schittering

Energie besparend

Meer privacy

Veiliger

Keuze uit meerdere gradaties

Altijd wettelijk toegestaan

Inbraak werend

Unieke uitstraling


Afspraak maken of offerte aanvragen?

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Mocht u nog aanvullende vragen hebben kunt u natuurlijk ook gewoon even bellen. we staan u graag te woord.

Glass Tinting Nederland
Minervum 7400
4817 ZG Breda

info@glasstinting.nl

076 - 599 10 00

Vul uw gegevens in

Twijfel je nog?

Bel ons gerust even op!

We staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden. U kunt ook terecht bij onze tintkiezer om een keuze te maken.