logo

Anti inbraak folie auto

Veiligheidsfolie of anti inbraak folie voor uw auto is de oplossing voor het gevaar van rondvliegend glas! Of het nu komt door de natuur, aanrijdingen of vandalisme, deze transparante raamfolies zijn speciaal ontwikkeld om de ruit bij elkaar te houden bij glasbreuk of inslag.

Bij nieuwere type auto's is gelaagd glas vaak als optie te bestellen. Helaas geldt dit niet voor elk merk en type. Door te kiezen voor anti inbraak folie voor de auto, kunt u hetzelfde effect bereiken. Wij bieden u de oplossing om u en uw kinderen veilig te houden door middel van raamfolie!

Geef inbrekers geen kans

Speciale veiligheidsfolies zijn verkrijgbaar in verschillende diktes. Deze folie is zo sterk dat het glas bij elkaar wordt gehouden. Inbrekers hebben daardoor weinig kans van slagen tijdens het inbreken.

Bescherm ook uw personeel, doordat veiligheidsfolie de glasscherven bij elkaar houdt bij schade of inslag. Voor meer informatie over veiligheidsfolie kunt u altijd bij ons terecht.

De voordelen

Meer comfort

Langere levensduur interieur

Minder last van schittering

Energie besparend

Meer privacy

Veiliger

Keuze uit meerdere gradaties

Altijd wettelijk toegestaan

Inbraak werend

Unieke uitstraling


Afspraak maken of offerte aanvragen?

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Mocht u nog aanvullende vragen hebben kunt u natuurlijk ook gewoon even bellen. we staan u graag te woord.

Glass Tinting Nederland
Minervum 7400
4817 ZG Breda

info@glasstinting.nl

076 - 599 10 00

Vul uw gegevens in

Twijfel je nog?

Bel ons gerust even op!

We staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden. U kunt ook terecht bij onze tintkiezer om een keuze te maken.