logo
fixed-wp
whatsapp direct

+3176 5991000

loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Header Image 0

Waarom Glass Tinting Nederland voor gebouwen?

Wij werken al jaren samen met grote en kleine bedrijven in de regio en hebben door de jaren
heen ook al ontelbare tevreden klanten geholpen met hun bedrijfspand.
tick.svg

Altijd een eerlijk en passend advies

Glasfolies zijn voor ons al meer dan 30 jaar tweede natuur, maar we begrijpen dat het voor u misschien de eerste keer is dat u raamfolie laat aanbrengen. Wij zullen er daarom alles aan doen om een duidelijk advies te geven om zo naar een oplossing te werken waar u het best mee geholpen bent.

tick.svg

Speciale glasmeting

Tijdens het maken van onze offerte zullen wij alles netjes inmeten. Ook doen wij een speciale glasmeting. Hierdoor weten wij precies hoe uw glas is opgebouwd en hoeft u zich geen zorgen te maken over glasbreuk of andere onaangename verrassingen.

tick.svg

Kiezen uit veel verschillende varianten en gradaties

Glasfolies zijn er in veel verschillende varianten en gradaties. Zo is er voor elk probleem en elke wens een glasfolie te kiezen die daar perfect op aansluit. Wij zullen na het inmeten van de ruiten en het uitbrengen van de offerte altijd een afspraak maken om een of meerdere samples te komen plakken. Zo weet u altijd precies welke raamfolie er uiteindelijk gemonteerd gaat worden.

tick.svg

Samenwerking met Solar Gard

Wij werken uitsluitend met hoge kwaliteit glasfolies van Solar Gard. Door de jaren heen zijn wij al meermaals verrast door de hoge kwaliteit van service en onderbouwende documenten en informatie die deze leverancier ons biedt. Wij kunnen u hierdoor uitgebreide specificaties, ROI-berekeningen en andere aanvullende documenten bieden. Ook beschikken wij over software waardoor we specifiek voor uw pand kunnen berekenen welk rendement onze folies gaan hebben.

tick.svg

Snelle service

Ondanks dat het monteren van glasfolies aan de buitenkant seizoensgebonden is, streven wij er naar om u zo snel mogelijk te helpen. Mocht dit in verband met het weer wat langer duren houden we u daar ook altijd netjes van op de hoogte. U weet dus altijd waar u aan toe bent.

tick.svg

Perfecte afwerking

Het genot van glasfolies valt en staat met de kwaliteit van montage en afwerking. Door onze jarenlange ervaring weten wij exact hoe de glasfolie het best gemonteerd kan worden. Wij zorgen voor een perfecte afwerking en een lange levensduur!

Morgen Internet - Zorgeloos website