logo
fixed-wp
whatsapp direct

+3176 5991000

loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Header Image 0

Waarom raamfolie voor jouw auto?

Kom erachter waarom Glass Tinting Nederland al meer dan 30 jaar de beste keus is om uw auto te blinderen. Bij Glass Tinting Nederland is het tinten van autoruiten geen bijzaak, het is onze expertise! Wij werken al jaren samen met grote en kleine autodealers in de regio en hebben door de jaren heen ook al ontelbare tevreden particuliere klanten de weg op gestuurd.
tick.svg

30 jaar ervaring

Bij ons weet u zeker dat uw auto in goede handen is. We hebben al meer dan 30 jaar ervaring met het blinderen van autoruiten, voornamelijk nieuwe auto's uit het hogere segment.

tick.svg

Demontage portierruiten

Wij demonteren in de meeste gevallen de portierruiten tijdens het tinten van uw auto. Dit kunnen wij door onze jarenlange ervaring inmiddels met onze ogen dicht ... Bij wijze van spreken natuurlijk.

tick.svg

Dot-matrix behandeling

Als u bij ons uw autoruiten laat blinderen, kunt u kiezen voor een dot-matrix behandeling. Na deze behandeling zult u nagenoeg geen verschil meer zien tussen ons werk en origineel privacy-glass.

tick.svg

Stofvrij tinten

Wij maken gebruik van een stofvrije cabine om de demontabele autoruiten te blinderen. Dit zorgt ervoor dat onze raamfolie altijd smetteloos geplakt kan worden.

tick.svg

Gratis vervangend vervoer

Als u uw auto bij Glass Tinting Nederland laat blinderen, zorgen wij voor vervangend vervoer. U kunt gratis gebruikmaken van onze sportieve Fiat500 of onze leenscooter.

tick.svg

Certificaat

Het tinten van uw voorportierruiten en voorruit is toegestaan. Deze vallen echter wel onder bepaalde wetgeving. Bij Glass Tinting Nederland weten we precies hoeveel procent u uw autoruiten mag blinderen.

tick.svg

Tinten binnen 1 dag

Om uw autoramen goed te blinderen is rust en precisie nodig. Wij stoppen veel tijd in kwaliteit. Om er voor te zorgen dat het tinten van uw autoruiten goed gebeurt, spreken wij altijd af dat u uw auto uiterlijk aan het einde van de dag kan ophalen.

tick.svg

10 jaar garantie

Door onze unieke manier van werken en het gebruik van hoge kwaliteit raamfolies voor uw auto kunnen wij 10 jaar garantie geven op het door ons geleverd werk.

Morgen Internet - Zorgeloos website